Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Juventus ja Inter Milan entisen ManU-pakin kintereillä

Chris Smalling
AOP

Chris Smalling kuuluu AS Roman avainpelaajiin. Viimeisten tietojen mukaan englantilaiselle ollaan tarjottu kahden vuoden jatkosopimusta, mutta hänen tulevaisuutensa on kaikkea muuta kuin selvä.

Chris Smalling siirtyi AS Romaan alunperin lainalle vuonna 2019 Manchester Unitedista. Entisen Old Traffordin lemmikin otteet ailahtelivat runsaasti Engalnnissa, jonka myötä hänet päästettiin lähtemään.

Smalling on näyttänyt löytäneen peli-ilonsa uudelleen Italiassa Jose Mourinhon alaisuudessa. Portugalilaistaktikko toimi aiemmin Red Devilsin peräsimessä ja arvosti jo tuolloin Smallingin ominaisuuksia.

Smallingin sopimus on kuitenkin päättymässä ensi kesänä, eikä hänen jatkostaan ole mitään takeita. Giallorossin kerrotaan tarjonneen 33-vuotiaalle keskuspuolustajalle kahden vuoden jatkopahvia, mutta pelaajan tahtotila on tässä vaiheessa täysi kysymysmerkki.

Huhujen mukaan Roman tarjous ei pitäisi sisällään palkankorotusta, joka saattaa omalta osaltaan vaikuttaa kokeneen Smallingin päätökseen.

Englantilaisen sopimukseen on kirjattu pykälä, jonka myötä hänen pestiään jatketaan vuodella, jos hän pelaa viimeisen virallisen sopimusvuotensa aikana vähintään 50 prosenttia joukkueen otteluista.

Vakiokalustoon kuuluva Smalling tulee näillä näkymin yltämään kyseiseen lukemaan heittämällä, mutta ottajia olisi muuallakin. Muista italialaisseuroista ainakin Juventus ja Inter Milan tarkkailevat englantilaistopparin tilannetta.

Lähde: The Sun

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset