Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Ranskan maajoukkueessa debytoinut superlupaus siirtymässä Stamford Bridgelle

Benoit Badiashile
AOP

Chelsean uutisoidaan olevan lähellä sopimusta AS Monacon topparin, Benoit Badiashilen, kanssa. Jos kauppa toteutuu, sitä voidaan pitää hieman erikoisena, sillä Blues ehti hankkia vasta kesällä kaksi uutta keskuspuolustajaa.

Länsi-Lontoon suurseura Chelsea on raportoidusti AS Monacon Benoit Badiashilen kintereillä. Bluesin tiedetään olleen aiemmin erittäin kiinnostunut RB Leipzigin Josko Gvardiolista, mutta tämä vaihtoehto vaikuttaa osoittautuvan liian monimutkaiseksi.

Badiashile on noussut yhdeksi sinisten suurimmista siirtokohteista, sillä luottoa nykyiseen alakertaan ei tunnu löytyvän.

Graham Potterin ryhmä ehti kesällä hankkia Kalidou Koulibalyn sekä Wesley Fofanan, jonka lisäksi joukkueessa pelaa jo ennestään Thiago Silva ja Trevor Chalobah, jotka ovat kaikki puhtaita toppareita.

Koulibaly ja Fofana eivät ole toistaiseksi kuitenkaan kuitenkaan vakuuttaneet ja jälkimmäisen loukkaantuminen näyttää saaneen Chelsean vetämään jälleen ostohousut jalkaan.

Raporttien mukaan Chelsea tarjoaa Badiashilestä noin 30 miljoonan punnan siirtomaksua ja neuvottelut seurojen välillä ovat sujuneet hyvin.

21-vuotiaan ranskalaisen uskotaan matkaavan lähiaikoina Bluesin lääkärintarkastukseen, jonka myötä siirrolle lyödään sinetti. Badiashile on toistaiseksi ehtinyt pelata Ranskan maajoukkueessa kaksi ottelua.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset