Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

ManU-puolustaja matkalla Lontooseen? – Vieiralla riittää päänvaivaa ohkaisen pakkansa kanssa

Patrick Vieira
AOP

Crystal Palace pyrkii vahvistamaan takalinjojaan tammikuun siirtoikkunassa. Eaglesin puolustus on vuotanut tällä kaudella ajoittain luvattomankin helposti ja varsinkin Patrick Vieran miehistön laitapakkiosasto on vaikuttanut suhteellisen kapealta.

Arsenal-legenda Patrick Vieira saapui Crystal Palacen manageriksi puolitoista vuotta sitten. Ranskalaisen aloittama nuorennusleikkaus tarkoitti sitä, että veteraanit, kuten Gary Cahill ja Andros Towsend saivat pakata laukkunsa.

Suhteellisen nuorella ikärakenteella operoiva Palace ei ole saanut itsestään vielä parasta irti. Varsinkin oikean laitapuolustajan tontti on tuottanut Vieralle jatkuvasti päänvaivaa ja lähteiden mukaan kyseiselle pelipaikalle etsitään vahvistuksia tammikuun siirtoikkunan aikana.

Esiin on noussut muun muassa Manchester Unitedia edustavan Aaron Wan-Bissakan nimi, mutta englantilaisen mahdolliseen hankintaan liittyy riskejä.

Aiemmin Palacessa urallaan pelannut Wan-Bissaka on pudonnut Old Traffordilla lähes täysin statistin rooliin, eikä hänen pelituntumansa ole lähelläkään vaadittua.

Wan-Bissaka pelasi tosin ManU:n edellisessä ottelussa Nottingham Forestia vastaan, mutta lähinnä siitä syystä, että MM-kisoissa esiintynyt Diogo Dalot tarvitsi lepoa.

Nathaniel Clyne ja Joel Ward ovat esiintyneet kelvollisesti tällä kaudella Palacen oikealla laidalla. Kumpikaan miehistä ei kuitenkaan pysty tukemaan hyökkäyksiä toivotulla tavalla, joten Vieralla riittää runsaasti päänvaivaa korjatakseen yhden joukkueen ongelmakohdista.

Lähde: The Transfer Tavern

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset