Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Newcastle United pyrkii vahvistumaan Ranskan maajoukkuemiehellä

Marcus Thuram
AOP

Newcastle Unitedin Allan Saint-Maximin kertoo toivovansa, että hänen seuransa hankkii Marcus Thuramin Borussia Mönchengladbachista. Hyökkääjä esiintyi lupauksia herättävästi Qatarin MM-turnauksessa.

Borussia Mönchengladbachia edustavan Marcus Thuramin sopimustilanne puhuttaa. Ranskalaisen kontrahti on päättymässä kesällä, mutta hänen uskotaan saattavan vaihtaa maisemaa jo tammikuun siirtoikkunan aikana.

25-vuotias Thuram on ollut tällä kaudella huikeassa iskussa tehtyään 15 Bundesliigaottelussa 10 maalia. Hyvät otteet toivat myös valinnan Ranskan MM-miehistöön ja mies oli näkyvässä roolissa myös Les Bleusin paidassa.

Thuram antoi muun muassa syötön Kylian Mbappen finaalissa tekemään 3-3 osumaan, joka tosin jäi Ranskan kannalta lopulta laihaksi lohduksi.

Newcastle Unitedin kerrotaan seuraavan tarkasti Thuramin tilannetta. Magpiesin raportoidaan valmistelevan arvioilta noin 10 miljoonan punnan tarjousta hänestä. Magpiesin hyökkääjä, Allan Saint-Maximin pelasi aikoinaan Ranskan nuorismaajoukkueissa Thuramin kanssa ja ylistää miehen taitoja.

– Olen keskustellut hänen kanssaan paljon. Mielestäni hän on mahtava pelaaja ja todella hyvä tyyppi. Pelasimme yhdessä nuorempina ja tunnen myös hänen perheensä. Hän on loistotyyppi ja todella lahjakas jalkapalloilija.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset