Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Lähde: AC Milan löysi uuden maalivahdin yllättävästä suunnasta

AC Milan-ikoni Paolo Maldini
AOP

AC Milan on lähteiden mukaan hankkinut uuden maalivahdin. Paraguayn liigassa pelaavan Guaranin Devis Vasquez on Rossonerin uusi veräjänvartija.

Kuten aiemmin uutisoimme, AC Milan on halunnut vahvistaa maalivahtiosastoaan. Joukkueen ykköskassari, Mike Maignan, loukkasi polvensa lokakuussa ja vaikka hänen uskotaan palaavan pian pelikentille, San Sirolle halutaan tuoda mitat täyttävä korvaaja.

Viimeisten tietojen mukaan Milan on päässyt sopimukseen Paraguayn liigassa pelaavan Guaranin kanssa maalivahti Devis Vasquezin pelioikeuksista.

Guaranin johtoportaaseen kuuluva Emilio Daher vahvisti huhut medialle.

– Vasquez sai aiemmin kutsun Kolumbian maajoukkueen mukaan, joka toimi hänen kannaltaan tärkeänä näyteikkunana. Milan otti meihin pari viikkoa sitten yhteyttä tiedustellen hänen pyyntihintaansa.

– Hän ehti pelata 25 ottelua Guaranin paidassa, jonka jälkeen hän sai kutsun maajoukkueeseen ja AC Milan kiinnostui hänestä.

– Milan maksoi 250 000 dollaria Guaranille ja saman summan myös pelaajalle itselleen. He maksoivat hänen sopimukseensa kuuluneen ulososto-option. Puhuimme Milanin kanssa ainoastaan heidän edustajiensa välityksellä.

Vasquezin kerrotaan jo saapuneen Milanoon, jossa hän on suorittanut lääkärintarkastuksen ja allekirjoittanut sopimuksen.

Lähde: Football Italia

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset