Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Newcastle-tähti ratkaisu Liverpoolin ongelmiin? – “Joukkue tarvitsee hänenkaltaistaan pelaajaa”

Newcastle Valioliigassa Joelinton keskikenttä.
AOP

Liverpoolin verkot ovat vesillä vahvistuksien hankkimiseksi. Joukkueen entinen pelaaja, Dietmar Hamann, on sitä mieltä, että Newcastle Unitedin Joelinton olisi täydellinen siirtokohde punaisten miehistölle.

Surkeat tulokset ovat saaneet Liverpool-manageri Jürgen Kloppin kääntämään katseensa kohti siirtomarkkinoita. Joukkue on kirjoitushekellä sarjataulukon kuudentena neljä pistettä viimeistä Mestarien liigan paikkaa hallussaan pitävää Manchester Unitedia perässä.

Poolin hyökkäyspelaaminen ei ole vakuuttanut tällä kaudella, mutta myös keskikentälle kaivataan vahvistuksia. Entinen Liverpoolin keskikenttämies, Dietmar Hamann, uskoo, että Newcastle Unitedia edustava brassipelaaja Joelinton saattaisi tuoda helpotusta Redsin ongelmiin.

– Paljon tulee varmasti riippumaan siitä, mitä Fabinhon kohdalla tapahtuu, Hamann tuumii.

– Jos hän ei jatka Anfieldillä mielestäni joukkue tarvitsee keskikentälleen uutta verta. Olen aina ihaillut Joelintonin pelaamista.

– Liverpoolilla on useita teknisesti taitavia pelaajia, jotka pystyvät pitämään palloa. Olen kuitenkin sitä mieltä, että joukkueeseen tarvitaan selkeästi lisää fyysisyyttä, jota Joelinton pystyisi tarjoamaan.

– Valioliigassa pärjätäkseen joukkue tarvitsee hänenkaltaistaan pelaajaa.

Joelinton haluttiin alunperin Newcastleen hyökkääjäksi, mutta on pudonnut pikkuhiljaa alaspäin kentällä. Mies on puhjennut kukkaan uudessa roolissaan ja ollut tärkeä osa Magpiesin huikeaa alkukautta.

Lähde: Goal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset