Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester Cityn tähtipelaaja lähtökuopissa? – Toteutuuko jättikauppa La Liga-jätin kanssa?

Kevin De Bruyne
AOP

Kevin De Bruyne joutui pettymään raskaasti Qatarin MM-kisoissa, kun Belgian matka tyssäsi jo alkulohkovaiheessa. Vaikka seurajoukkuetasolla peli on kulkenut upeasti miehen huhutaan haaveilevan maisemanvaihdoksesta.

Kevin De Bruyne on kuulunut maailman parhaiden keskikenttäpelaajien joukkoon jo useamman vuoden ajan. Manchester Cityn talismaani on voittanut seurajoukkuetasolla lähes kaiken mahdollisen Mestarien liigaa lukuunottamatta.

Maajoukkueessa homma ei ole kuitenkaan toiminut samaan tahtiin ja mies esiintyi vaisusti Qatarin turnauksessa koko muun Belgian joukkueen tavoin.

De Bruynen tämänhetkinen sopimus Citizensin kanssa pitää hänet Etihadilla vuoteen 2025 asti, mutta hänen huhutaan haaveilevan toisessa liigassa pelaamisesta.

Viimeisten raporttien erityisesti La Ligassa pelaaminen olisi belgialaistähden mieleen, joten saa nähdä tarttuuko joku Espanjan suurseuroista täkyyn.

Atletico Madridin päävalmentaja, Diego Simeone, kuuluu De Bruynen ihailijoihin ja pyrkii raporttien mukaan houkuttelemaan tätä joukkueeseensa.

De Bruynen mahdollinen hankinta ei kuitenkaan tulisi halvaksi, sillä Transfermarktin mukaan miehen markkina-arvo on 80 miljoonaa euroa.

Colchoneros sai kuitenkin mukavan siirtokorvauksen Matheus Cunhasta, joten täysin De Bruynen siirtyminen Wanda Metropolitanolle ei ole täysin poissuljettua.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset