Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Cristiano Ronaldo kommentoi ökydiiliään: “Sopimustarjous oli ainutlaatuinen, mutta minä olen ainutlaatuinen pelaaja”

Cristiano Ronaldo
AOP

Cristiano Ronaldon päätös siirtyä Saudi-Arabian liigassa pelaavan Al-Nassrin riveihin on herättänyt valtavasti keskustelua. Portugalilainen kertoo nyt syitä seuravalintansa taustalla.

Cristiano Ronaldo kertoo hylänneensä liudan eurooppalaisseurojen tekemiä tarjouksia ennen siirtoaan saudiarabialaisen Al-Nassrin paitaan. Lusitaanin ympärillä on riittänyt yllin kyllin puhetta siitä lähtien, kun hän jätti Manchester Unitedin Piers Morganille antamansa kohuhaastattelun jälkeen.

Hyökkääjän aiemmat lupaukset siitä, kuinka hän aikoo lopettaa uransa korkeimmalla tasolla lensivät kaaressa roskakoriin, kun miehen sopimuksesta Al-Nassrin kanssa tiedotettiin. Ronaldo kertoo nyt, mitkä syyt saivat hänet pyörtämään aiemmat puheensa.

– Työni Euroopassa on tehty. Voitin kaiken mahdollisen. Pelasin kaikissa maanosan tärkeimmissä joukkueissa. Minun oli aika suunnata kohti uusia haasteita.

– Tämä on upea mahdollisuus myös siinä mielessä, että voin vaikuttaa koko lajin kiinnostavuuteen uudessa liigassa.

– Sain useita tarjouksia Euroopasta, Brasiliasta, USA:sta ja Australiasta. Olin kuitenkin antanut lupaukseni uudelle seuralleni ja tälle upealle maalle.

– Minulla on uskomaton tilaisuus vaikuttaa täällä moneen asiaan myös jalkapallon ulkopuolella. Olen todella onnellinen ollessani täällä. Sopimustarjous oli ainutlaatuinen, mutta minä olen ainutlaatuinen pelaaja.

Lähde: 90min  

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset