Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Liverpoolin kelkka kääntymässä? – Jättisiirto jäämässä haaveeksi

Sofyan Amrabat
AOP

Fiorentina tulee todennäköisesti pitämään kiinni keskikenttäpelaaja Sofyan Amrabatista. Marokon paidassa upeita otteita MM-kisoissa esittäneen miehen perässä on ollut useita seuroja, mutta näillä näkyminen pelit tulemaan jatkumaan toistaiseksi Violan paidassa.

Kuten aiemmin uutisoimme, Sofyan Amrabatin perässä on ollut useita Euroopan huippuseuroja. Marokkolaisen nykyinen sopimus Fiorentinan kanssa on umpeutumassa ensi kesänä, mutta italialaisseuralla on vuoden jatko-optio.

Violan uskotaan olevan halukas käyttämään tämän ja pitämään miehen riveissään. Lähteiden mukaan Fiorentina ei ole toistaiseksi saanut merkittäviä tarjouksia Amrabatista, jonka arvon uskotaan olevan kovassa nousussa.

Hänen raportoidaan haluavan pelata kauden loppuun Fiorentinassa, jonka jälkeen hän on valmis tekemään päätöksiä jatkonsa suhteen. Jos Amrabat aikoo pakata laukkunsa on Fiorentina uutisoidusti kääntämässä katseensa Veronan Adrien Tamezeen ja Ivan Iliciin.

Valioliigan jättiseuroihin lukeutuva Liverpool oli tiettävästi kiinnostunut Amrabatista, mutta Cody Gakpon hankinta näyttäneen suunnitelmat. Jürgen Klopp kommentoi Redsin siirtopolitiikkaa seuraavasti.

– Hankimme juuri Gakpon ja ihmiset kyselevät, että kuka on seuraava hankintamme. Filosofiani on aina ollut ensisijaisesti luottaa käytössäni oleviin pelaajiin.

Lähde: The Cult of Calcio

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset