Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

David de Gea kommentoi sopimustilannettaan: “Tunnen oloni hyväksi ja rauhalliseksi”

David de Gea
AOP

David de Gean sopimus on päättymässä Manchester Unitedin kanssa. Jatkodiiliä ei olla ainakaan vielä sorvattu, mutta espanjalainen vakuuttaa olevansa rauhallinen tulevaisuutensa suhteen.

Manchester Unitedia vuodesta 2011 edustaneen David de Gean sopimustilanne tuntuu junnaavan edelleen paikoillaan.

Miehen nykyinen kontrahti on päättymässä kesällä. Puolen vuoden päästä umpeutuvaan pahviin kuuluu myös vuoden mittainen jatko-optio, jota United ei ole ainakaan toistaiseksi halunnut aktivoida.

De Gea vakuuttaa kaikesta huolimatta olevansa rauhallisin mielin jatkonsa suhteen.

– Tunnen oloni hyväksi ja rauhalliseksi. Keskityn vain harjoitteluun ja pelaamaan mahdollisimman hyvin tämän joukkueen eteen. Olen varma, että sopimustilanteeni ratkeaa parhaalla mahdollisella tavalla ja löydämme yhdessä kaikkia tyydyttävän ratkaisun.

– Toivon, että voin lopettaa urani tässä seurassa. Olen ollut täällä pitkään, joka on ollut valtava kunnia. Olen todella onnellinen saadessani edustaa Manchester Unitedia.

De Gean jalalla pelaamista on pidetty saarivaltakunnassa ongelmana, jonka takia Erik ten Hagin on uskottu kartoittavan muita vaihtoehtoja Unitedin tolppien väliin. Espanjalaiskassari on kuitenkin esiintynyt tällä kaudella vakuuttavasti ja pitänyt maalinsa puhtaana kahdeksassa valioliigaottelussa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga