Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:lle selkeä voitto: “Meidän täytyy pelata viisaammin jatkossa”

Erik ten Hag
AOP

Manchester United otti selvän 3-0 voiton Bournemouthista tiistaina pelatussa ottelussa. Vieraillakin oli ottelussa omat saumansa, mutta kotijoukkuen David de Gea piti maalinsa puhtaana. Erik ten Hag oli tyytyväinen kolmeen pisteeseen, vaikka peli ei mennytkään täysin käsikirjoituksen mukaan.

Old Traffordilla pelattu ottelu Manchester Unitedin ja Bournemouthin välillä alkoi odotetusti kotijoukkueen hallinnalla. Avausmaali näki päivänvalon 23. minuutilla, kun Casemiro ohjasi joukkueensa kauniilla tavalla johtoon Christian Eriksenin esityöstä.

Luke Shaw osui heti toisen puoliajan alussa näyttävän vastahyökkäyksen jälkeen. Englantilaispakki teki pitkän pystyjuoksun ja viimeisteli yhdellä kosketuksella Alejandro Garnachon syötöstä.

Bournemouth sai tämän jälkeen hieman otetta, mutta ManU:n puolustus kesti David de Gean suosiollisella avustuksella. Marcus Rashford niittasi ottelun päätöslukemat, kun pelikellossa oli 86. peliminuuttia.

Vieraat saivat tämän jälkeen useamman huippupaikan, mutta ManU:n maali säilyi koskemattomana de Gean loistotorjuntojen ansiosta.

Red Devilsin manageri, Erik ten Hag, kertoi oman näkemyksensä ottelusta.

– Olen tyytyväinen lopputulokseen, vaikka olisimme voineet pelata paremmin. Vaikka lukemat olivat selkeät, tämä ei ollut paras ottelumme. Mielestäni olimme hieman onnekkaita. On selvää, että meidän täytyy pelata viisaammin jatkossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga