Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Everton rämpii syvällä: Frank Lampardin työpaikka uhattuna? – “Hänen asemansa tullaan varmasti kyseenalaistamaan”

Frank Lampard
AOP

Everton ylsi kaudella 2020-2021 Valioliigan kymmenenneksi, mutta tämän jälkeen Goodison Parkilla on nähty vaikeita aikoja. Viime kaudella Toffees säilyi vain niukasti putoamiselta ja tälläkin sesongilla ongelmia tuntuu riittävän.

Hyvävireinen Brighton jatkoi Evertonin alkakuloa hakemalla Goodison Parkilta selkeän 4-1 vierasvoiton.

Frank Lampardin miehistö taisteli uudenvuodenaattona upean tasapelipisteen Manchester Cityä vastaan, mutta tiistaina oli edessä jälleen paluu arkeen. Toffees oli täysin tuuliajolla, eikä päässyt missään vaiheessa peliin sisälle.

Valioliigalegenda, Alan Shearer, ottaa kantaa sinipaitojen huonoihin tuloksiin ja Lampardin asemaan joukkueen peräsimessä.

– Nämä ovat todella vaikeita aikoja Evertonille ja Lampardille. Hänen asemaansa tullaan varmasti kyseenalaistamaan ja hänelle tullaan esittämään runsaasti kysymyksiä. Aina kaikki ei ole kuitenkaan täysin valmentajan syytä. Koko seura on ollut jo pidemmän aikaa täysin sekaisin.

– Heillä on edessään vaikeat ajat, mutta seuralla on vahva perintö. Lampard on kahdeksas vakituinen manageri yhdeksän vuoden aikana, joka kertoo kaiken oleellisen seuran nykytilasta.

– Vastuussa olevien ihmisten on nyt astuttava esiin. Olen varma, ettei myöskään joukkueen puolustava pelitapa ole kannattajien mieleen.

Lähde: Inside Futbol

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga