Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpoolin tappion ylle lisää synkkiä pilviä: Ykköspuolustajan loukkaantuminen pelättyä pahempi?

Virgil van Dijk
AOP

Virgil van Dijkin vamman uutisoidaan olevan aiempaa luultua pahempi. Liverpoolin puolustaja loukkasi itseään maanantaina pelatussa Brentford-ottelussa ja joutui tulemaan kesken pelin vaihtoon.

Liverpoolin maanantainen tappio Brentfordille oli jälleen yksi kylmä suihku Jurgen Kloppin miehistölle. Punaisten taivas synkkeni entisestään Virgil van Dijkin loukkaantumisen myötä ja viimeisten tietojen mukaan hollantilainen on sivussa määrittelemättömän ajan.

Klopp kommentoi maanantain ottelun jälkeen van Dijkin vaihtokomennusta seuraavasti:

– Virgil osaa tunnistaa tälläiset tilanteet. Hän tunsi kipua, joten oli parempi ottaa hänet vaihtoon ja välttää turhia riskejä. En usko, että kyseessä on kuitenkaan mitään vakavampaa. Uskon, että se on vain jotain rasituksesta johtuvaa.

Viimeisten mediaan tihkuneiden tietojen mukaan kyseessä on kuitenkin odotettua pahempi vamma, joka pakottaa Hollannin maajoukkuemiehen sivuun tositoimista.

Van Dijkin tilanteesta on määrä saada lisätietoa, kunhan joukkueen lääkärit ovat analysoineet hänen vammansa laajuuden.

Liverpoolin kausi on ollut yhtä turbulenssia, eikä van Dijkin loukkaantuminen varsinaisesti helpota urakkaa.

Jos puolustuksen tukipilari joutuu olemaan pidempään poissa, on Liverpoolia todella vaikea nähdä tällä kaudella neljän parhaan joukossa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga