Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

La Liga

FC Barcelonan laitapuolustaja avautuu pelaajien verotuksesta: “Mielestäni ihmisten tulisi osata katsoa oman tilanteensa ulkopuolelle”

Hector Bellerin
AOP

FC Barcelonan oikea laitapuolustaja, Hector Bellerin, ei pelkää ottaa kantaa kentän ulkopuolisiin asioihin. Lännen suhtautumista Ukrainan sotaan aiemmin kritisoinut espanjalainen kertoo nyt mielipiteensä jalkapalloilijoiden verotuksesta.

Barcelonaan syyskuussa siirtynyt Hector Bellerin on jäänyt Xavi Hernandezin alaisuudessa pienelle vastuulle. Maineikkaassa La Masiassa jalkapallo-oppinsa saanut Bellerin on pelannut vain jämäminuutteja, eikä ole pystynyt sementoimaan asemaansa avauskokoonpanossa.

Lahjakas Bellerin on tullut tunnetuksi myös halustaan ottaa kantaa yhteiskunnallisiin asioihin. Aiemmin mies kritisoi voimakkaasti lännen suhtautumista Ukrainan sotaa kohtaan. Tällä kertaa espanjalainen ottaa puheeksi jalkapalloilijoiden verotuksen.

– Me olemme niitä henkilöitä, joiden tulisi maksaa eniten veroja, koska tulomme ovat valtavat. Itse tulen perheestä, joka joutui toisinaan tekemään ihmeitä saadakseen riittävästi rahaa ruokaan.

– Kaikki haluavat tienata enemmän ja nauttia paremmasta elämästä. Mielestäni ihmisten tulisi kuitenkin osata katsoa oman tilanteensa ulkopuolelle ja nähdä asiat suuremmassa mittakaavassa.

– Me jalkapalloilijat olemme todella etuoikeutetussa asemassa. Olemme toki tehneet valtavasti töitä ja suuren määrän uhrauksia, mutta mielestäni juuriaan ei kuitenkaan ikinä pitäisi unohtaa.

Lähde: Football Espana

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta La Liga