La Liga

Real Madridille kivulias pistemenetys: “Villarreal oli tänään parempi”

Carlo Ancelotti

La Ligassa nähtiin lauantaina melkoinen yllätys, kun Real Madrid taipui Estadio de la Ceramicalla Villarrealille lukemin 2-1. Los Blancos-manageri, Carlo Ancelotti, kertoi ottelun jälkeen mielipiteensä pelitapahtumista.

Real Madrid koki karvaan pettymyksen lauantaina, kun Villarreal oli tyly isäntä Estadiode la Ceramicalla pelatussa ottelussa. Ensimmäinen puoliaika sujui tasaisissa merkeissä ja maaleja nähtiin vasta toisella jaksolla.

Yeremi Pino vei kotijoukkueen johtoon heti jälkimmäisen nelivitosen alkajaisiksi. Karim Benzema toi Los Blancosin tasoihin tunnin pelin kohdalla, mutta ranskalaisen osuma jäi lopulta laihaksi lohduksi Carlo Ancelottin ryhmälle.

Muutamaa minuuttia myöhemmin myös isännille tuomittiin pilkku. Gerard Moreno ei epäröinyt vaan viimeisteli ottelun loppulukemat kylmänviileästi.

Real koki kauden toisen tappionsa, jonka myötä Barcelonalla on mahdollisuus nousta yksin La Ligan kärkipaikalle voittamalla oman ottelunsa.

Madrid-valmentaja, Ancelotti, ei lähtenyt pelin jälkeen selittelylinjalle, vaan antoi reilut kehut vastustajalle.

– Mielestäni tämä oli viihdyttävä ja tasainen ottelu, mutta Villarreal oli tänään parempi. Me emme pystyneet puolustamaan riittävän yhtenäisesti ja jätimme vastustajalle liikaa tilaa. Heidän voittonsa oli täysin ansaittu.

Lähde: Managing Madrid