Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Antonio Conte hehkuttaa pienelle vastuulle jäänyttä espanjalaista: “Syntynyt pelaamaan jalkapalloa”

Bryan Gil
AOP

Tottenham Hotspur murskasi Crystal Palacen keskiviikkona Selhurst Parkilla. 4-0 vierasvoittoon päättyneen ottelun maaleista vastasivat kahdesti osunut Harry Kane, Matt Doherty ja Heung-min Son. Antonio Conte nosti pelin jälkeen esiin kuitenkin yllättävän nimen.

Lontoon paikallistaistelu Crystal Palacen ja Tottenhamin välillä oli vieraiden heiniä. Tilastojen valossa suhteellinen tasainen peli ratkesi Spursin tehokkuuteen ja parempiin ratkaisuihin viimeisellä kolmanneksella.

Tottenhamissa pitkälti lainapelaajan rooliin aiemmin jäänyt Bryan Gil oli noussut monen Spurs-fanin yllätykseksi avaukseen. Espanjalainen esiintyi upeasti ja tarjoili muun muassa kauniin maalisyötön Harry Kanen toiseen osumaan.

Spursin manageri, Antonio Conte, kommentoi pelin jälkeen Gilin otteita.

– Mielestäni Gil on pelaaja, joka on syntynyt pelaamaan jalkapalloa. Hän on todella älykäs ja sopeutuu erilaisiin tilanteisiin nopeasti. Tämä on todella vaativa liiga, jossa pelaajilla täytyy olla nopeutta ja kestävyyttä. Mielestäni Gilillä on riittävästi molempia.

– Hänellä on ollut aikaisemmin ongelmia fyysisyyden kanssa, mutta hän on kehittynyt selkeästi tällä osa-alueella tämän kauden aikana.

– Näen hänessä paljon samaa kuin Manchester Cityn Bernardo Silvassa. Jos hän jatkaa ahkerasti työn tekemistä hänellä on rajattomat mahdollisuudet. Puhumme äärimmäisen lahjakkaasta pelaajasta.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga