Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Jälleen maalisyöttö: Cityn maajoukkuemies jatkoi huimaa putkeaan Chelsean kustannuksella

Jack Grealish
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Manchester City ei jättänyt Chelsealle juurikaan palaa torstaina. Yksi Cityn näkyvimmistä pelaajista oli Jack Grealish, joka tarjoili kauniin syötön Riyad Mahrezin tekemään ottelun ainokaiseen.

Manchester City otti tärkeän voiton Chelseasta torstaina ja kavensi Arsenalin etumatkan kahteen pisteeseen. Yksi Citizensin onnistujista Bluesia vastaan oli Jack Grealish, joka tarjoili hieman kentälle tulonsa jälkeen loistavan syötön Riyad Mahrezin tekemään osumaan.

Englantilaislaituri oli pelin jälkeen onnensa kukkuloilla. Mies on antanut maalisyötön kolmessa edellisessä Cityn valioliigakamppailussa.

– On mahtavaa antaa vapauttava syöttö, jonka jälkeen joukkuetoverini täytyy vain ohjata pallo sisään. Kuten Erling Haalandin maalissa Leeds-pelissä ja tänään Chelseaa vastaan. On aina hienoa, kun voi vaikuttaa maalin syntyyn merkittävällä tavalla.

– Jalkapallossa ei ole parempaa tunnetta kuin maalintekeminen. Joskus maalisyötön antaminen tuntuu kuitenkin yhtä upealta, koska silloin tietää tehneensä oman osuutensa.

Grealish saapui Cityyn vuonna 2021 Aston Villasta yli sadan miljoonan euron siirtosummalla. Hiljaisen alun jälkeen englantilainen on saanut lisääntyvissä määrin vastuuta Pep Guardiolan alaisuudessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga