Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsea viemässä siirtokohteen Arsenalin nenän edestä? – Superlupauksen neuvottelut käyvät kuumina

Mykhaylo Mudryk
AOP

Mykhaylo Mudrykin seuraava osoite on edelleen täysi arvoitus. Shakhtar Donetskin kultakimpale on jättämässä nykyisen seuransa valtavasta hintapyynnöstä huolimatta. Tuleva työnantaja ei ole kuitenkaan toistaiseksi selvillä.

Arsenal ja Chelsea taistelevat Shakhtar Donetskin Mykhaylo Mudrykin pelioikeuksista. Ukrainan jalkapalloilun kirkkain tähti on tehnyt useaan otteeseen selväksi halunsa siirtyä kirkkaampiin parrasvaloihin.

Nuorukainen totesi aiemmin medialle olevansa todella surullinen, jos siirto ei tapahdu tammikuun aikana.

Arsenalin on uutisoitu olleen todella aktiivisesti Mudrykin kintereillä. Ukrainalaisen hankinta toisi todella paljon syvyyttä Gunnersin hyökkäykseen ja helpottaisi muun muassa Bukayo Sakan valtavaa taakkaa.

Viimeisten huhujen mukaan Chelsea on kuitenkin liittynyt leikkiin mukaan ja lähteiden mukaan Blues on valmis maksamaan Shakhtarin pyytämän 88 miljoonan punnan siirtokorvauksen.

Ukrainalaisseuran urheilutoimenjohtajan Darijo Srnan ja toimitusjohtajan Serhii Palkinin raportoidaan istuneen Chelsean omistajan Todd Boehlyn kanssa alas neuvotellakseen Mudrykin tulevaisuudesta.

Arsenal ei todennäköisesti aio lähteä tarjouskilpailuun, mutta seura haluaa varmasti vielä pelata kaikki kortit loppuun. Mudryk on yksi Euroopan kirkkaimmista lupauksista, jota Tykkimiehet eivät varmasti halua menettää paikalliskilpailijalleen.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset