Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Yksi voidaan laskea joukosta pois? – Los Blancosin manageri kommentoi englantilaissupertähden siirtosaagaa

Jude Bellingham
AOP

Jude Bellinghamin tilanteella ollaan spekuloitu jo lähes kyllästymiseen asti. Englantilaisnuorukainen on edelleen Borussia Dortmundin pelaaja, mutta kysymys kuuluu kuinka kauan. Yksi miehen mahdollisista siirtokohteista on median mukaan ollut Real Madrid. Carlo Ancelotti kommentoi aihetta lehdistötilaisuudessa.

Englannin maajoukkueen mukana loistavat MM-kisat pelannut Jude Bellingham on edelleen kuumaa valuuttaa siirtomarkkinoilla. 19-vuotiaan englantilaisen sopimus on umpeutumassa vuonna 2025, mutta olisi suuri ihme, jos hän jatkaisi Saksassa niin pitkään.

Bellinghamin perässä ovat olleet lähes kaikki Euroopan silmäätekevät seurat, joten valtavasta hintalapusta huolimatta osoite saattaa muuttua nopealla aikataululla.

Yksi mieheen linkitetyistä seuroista on La Ligan hallitseva mestari Real Madrid. Joukkueen manageri, Carlo Ancelotti, kommentoi Bellinghamiin liittyviä huhuja ennen tänään pelattavaa Villarreal-kamppailua.

– Bellingham on mielestäni upea lahjakkuus, mutta keskityn mielummin käytössäni oleviin pelaajiin. Meillä on joukkueessamme loistavia nuoria keskikenttämiehiä, kuten Aurelien Tchouameni, Federico Valverde ja Eduardo Camavinga.

Ancelotti ehti jo aiemmin painottaa, ettei Los Blancos ole tekemässä merkittäviä hankitoja tammikuun siirtoikkunan aikana. Joukkue on kirjoitushetkellä La Ligan jaetulla kärkipaikalla FC Barcelonan kanssa.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset