Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Lähde: Tämä mies on Portugalin uusi päävalmentaja

Roberto Martinez
AOP

Roberto Martinez on lähteiden mukaan Portugalin maajoukkueen seuraava päävalmentaja. Martinez jätti tehtävänsä Belgian peräsimessä pettymykseen päättyneiden MM-kisojen jälkeen.

Penkin alle sujunut Qatarin MM-turnaus sai Roberto Martinezin jättämään tehtävänsä Belgian päävalmentajana. Maa jäi etukäteen ajateltuna helpossa lohkossa kolmanneksi ja näin ollen jatkopelien ulkopuolelle.

Myös Portugalin MM-turnaus sujui alle odotusten ja joukkue putosi toisella pudotuspelikierroksella Marokon käsittelyssä. Turnauksen jälkeen Fernando Santos jätti työnsä joukkueen puikoissa.

Miehen seuraajasta on riittänyt puhetta mediassa jo useamman viikon ajan. Esiin on noussut nyt Martinezin nimi. Lähteiden mukaan belgialaisen sopimus tullaan julkaisemaan ensi viikon aikana.

Huhut kertoivat, että Martinezilla oli suuria vaikeuksia hillitä Belgian tähtipelaajien egoja pukukopissa. Mediaan kantautui väitteitä useista yhteenotoista pelaajien välillä.

Vaikka Martinez kiisti joukkueen sisällä olleen eripuran, useat ryhmän jäsenet palasivat Qatarista eri lennoilla kotiin.

Nyt Martinez on matkalla uuteen osoitteeseen ja vaikka Portugalin ryhmässäkin riittää tähtiloistoa saattaa ryhmä olla ehkä helpommin valmennettava kuin Belgian vastaava.

Oma lukunsa tässä on varmasti myös Cristiano Ronaldolla. Lusitaanikonkarin maajoukkuepelien jatkumisesta ei ole toistaiseksi vielä mitään varmuutta.

Lähde: Daily Star

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet