Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Jälleen yhdet jäähyväiset: Spurs-tähti ilmoitti maajoukkueuransa päätöksestä: “Jossain vaiheessa tulee aika, kun on parempi luovuttaa vastuu eteenpäin”

Hugo Lloris
AOP

Les Bleusin monivuotinen ykkösmaalivahti Hugo Lloris ilmoitti maanantaina päättävänsä menestyksekkään maajoukkueuransa. Tottenhamia seurajoukkuetasolla edustava Lloris ehti juhlia maailmanmestaruutta vuonna 2018 ja ylsi jälleen MM-finaaliin Qatarin turnauksessa.

Ranskan kapteeni, Hugo Lloris, jättää maajoukkuetehtävät ja aikoo keskittyä jatkossa pelkästään seurajoukkueuraansa. Päätöksen takana painaa miehen omien sanojen mukaan myös perhesyyt.

Lloris debytoi A-maajoukkuetasolla vuonna 2008 ja ehti pukea Les Bleusin paidan päällensä yhteensä 145 kertaa, johon ei ole kukaan muu yltänyt. Mies toimi Ranskan kapteenina 120 ottelussa, joka on niin ikään ennätys.

Llorisin maajoukkueuran kruunuksi jäi vuoden 2018 maailmanmestaruus. Qatarin MM-kisoissa Spurs-vahti pääsi jälleen lähelle Ranskan yltäessä hopealle.

Lloris kertoo nyt maajoukkueuransa päättämisen taustoista.

– Jossain vaiheessa tulee aika, kun on parempi luovuttaa vastuu eteenpäin. Joukkueen etu menee aina kaiken muun edelle ja uskon, että Ranska on valmis jatkamaan ilman minua. Maastamme löytyy maalivahteja, jotka ovat valmiita astumaan esiin.

– Haluan päättää maajoukkueurani ollessani huipulla, joten nyt oli oikea aika. Haluan myös viettää enemmän aikaa vaimoni ja lasteni kanssa.

Lähde: The Globe and Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet