Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Maajoukkuelegenda elää kodittomana Lontoon kaduilla: “Kukaan ei ihmettelisi, jos päättäisin päiväni huomenna”

Paul James
AOP

Kanadan maajoukkueen entinen pelaaja, Paul James, kamppailee päihderiippuvuutta vastaan ja asuu kodittomana Lontoon kaduilla. Walesissa syntynyt James kertoo elämästään brittimedialle.

Paul Jamesin elämä on luisunut rajuun syöksykierteeseen. Cardiffissa vuonna 1963 syntynyttä Jamesia pidettiin yhtenä ikäluokkansa suurimmista lupauksista. Hänen kehityskäyränsä osoitti jyrkästi ylöspäin ja 16-vuotiaana koitti muutto Kanadaan.

James nousi uudessa kotimaassaan ryminällä ihmisten tietoisuuteen ja vaihtoi lopulta kansalaisuuttaan. Taitava keskikenttäpelaaja murtautui maajoukkueeseen ja oli mukana vuoden 1986 MM-kilpailuissa. Yhteensä mies ehti pelata 46 A-maaottelua Kanadan paidassa.

Ura maajoukkueessa tuli päätökseensä vuonna 1993, jonka jälkeen hän siirtyi valmennustehtävien pariin. Pelikenttien ulkopuoliset asiat veivät hänet kuitenkin mennessään ja mies ajautui pahoihin ongelmiin. James kärsii tätä nykyä huumeriippuvuudesta ja elää kodittomana Lontoon kaduilla.

Yksi Kanadan kaikkien aikojen maajoukkuepelaajista kertoo nyt brittimedialle tämänhetkisestä elämästään.

– Jos joku haluaa nähdä, miltä elämän rujompi puoli näyttää kannattaa kokeilla tätä. Pyrin järjestämään varainkeruita selvityäkseni, koska en halua kerjätä.

– Haluan kokea elämässäni positiivisia asioita, joita olen kaivannut. Haluan uskoa maailman hyvyyteen, mutta ennen kaikkea haluan olla ihmisten kanssa tekemisissä. Viimeiset vuoteni ovat olleet kuitenkin olleet niin rankkoja, ettei kukaan ihmettelisi jos päättäisin päiväni huomenna.

Lähde: Daily Star

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut