Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Liverpoolin ja Wolverhamptonin ottelusta ei puuttunut draamaa: “Tilanne oli täysin selkeä”

Julen Lopetegui
AOP

Liverpool ja Wolverhampton Wanderes kohtasivat Anfieldillä FA Cupin kolmannen kierroksen ottelussa. Joukkueiden välistä paremmuutta ei saatu selville, joten edessä on uusintaottelu 2-2 tasatuloksen myötä.

Liverpool ja Wolverhampton tarjoilivat vauhdikkaan ottelun FA Cupissa lauantaina. Goncalo Guedes vei vieraat johtoon 26. peliminuutilla, mutta Darwin Nunez kuittasi ensimmäisen puoliajan viime hetkillä.

Mohamed Salah osui toisen nelivitosen alussa ja peli näytti kääntyvän isäntien eduksi. Sitkeästi taistellut Wolves nousi kuitenkin tasoihin reilun tunnin kohdalla Hwang-Hee Chanin toimesta.

Vieraat saivat vielä kertaalleen pallon Poolin verkkoon, mutta Totin osuma hylättiin paitsiona. Wolverhamptonin manageri, Julen Lopetegui, oli ylpeä omiensa taisteluasenteesta, mutta ei antanut puhtaita papereita ottelun tuomaristolle.

– Olen todella ylpeä tämän joukkueen pelaajista. Osoitimme, että voimme pelata ketä tahansa vastustajaa vastaan korkealla tasolla. Tämä oli meille tärkeä testi, sillä Liverpool on yksi maailman parhaista seuroista ja heillä on uskomaton valmentaja.

– En ole kuitenkaan tyytyväinen tuomareiden ratkaisuihin. Katsoin nauhalta kolmannen osumamme, eikä se ollut paitsio. Tilanne oli täysin selkeä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut