Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Manchester Cityn hyökkääjälle kauden toinen täysosuma: “Hän pelaa tällä hetkellä uransa parasta jalkapalloa”

Riyad Mahrez
AOP

Manchester City otti tällä viikolla tärkeän 1-0 voiton Chelseasta. Citizensin maalista vastasi Riyad Mahrez, joka on ollut tällä kaudella huikeassa iskussa.

Chelsea joutui pettymään torstaina kotonaan, kun Manchester City osoittautui liian vaikeaksi haasteeksi.

Stamford Bridgen yleisö osoitti turhautumistaan isäntien otteita kohtaan, eikä lippunsa maksaneita kannattajia voi tästä syyttää. City oli valovuosia edellä kokonaisvaltaisessa pelaamisessa ja niukoista loppulukemista huolimatta täysin suvereeni.

Pep Guardiolan puoliajalla tekemät vaihdot ratkaisivat ottelun, kun sisään tulleet Jack Grealish ja Riyad Mahrez toivat uuden vaihteen vieraiden pelaamiseen. Tämä ei jäänyt huomaamatta myöskään entiseltä valioliigamaalivahdilta David Jamesilta.

– Mielestäni Guardiola teki mielenkiintoisia valintoja. En osannut odottaa vaihtoja puoliajalla. He muuttivat hieman ryhmitystään ja saivat homman toimimaan.

– Mahrez iski kauden toisen maalinsa ja mielestäni hän pelaa tällä hetkellä uransa parasta jalkapalloa. Hän näyttää todella onnelliselta ollessaan kentällä.

Asiantuntija Shaun Goutier oli Jamesin kanssa samoilla linjoilla.

– Guardiola tuntee pelaajansa läpikotaisin. Hän osoitti jälleen loistavia taktikon kykyjä tekemällä juuri oikeat vaihdot, kun peli oli vielä tasan. Grealish ja Mahrez toivat tarvitun lisän Cityn hyökkäykseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga