Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Molineux’lle luvassa suuria muutoksia: Ykköshyökkääjä vaihtamassa maisemaa tammikuun aikana?

Julen Lopetegui
AOP

Wolverhampton Wanderersilla on meneillään todella vaikea kausi. Joukkueen päävalmentajaksi palkattu Julen Lopetegui janoaa uusia hankintoja hiljattain saapuneen Matheus Cunhan lisäksi.

Wolverhamptonin peräsimeen marraskuun puolivälissä saapunut Julen Lopetegui aikoo tehdä kaikkensa kääntääkseen joukkueen kurssin.

Wolves on kirjoitushetkellä sarjataulukon toiseksi viimeisellä sijalla kerättyään 18 ottelusta vain 14 pojoa.

Lopetegui kertoo, että verkot ovat vesillä uusien hankintojen tuomiseksi Molineux’lle.

– Meidän täytyy tehdä joitain muutoksia, sillä jokaiselle pelipaikalle ei ole riittävästi kilpailua. Tämä on asia, johon täytyy tulla muutos.

– Meillä on erittäin haastavat viisi kuukautta edessämme. Meidän on löydettävä ongelmiimme ratkaisut ja pystyttävä tuomaan ryhmään lisää laatua, jotta voimme saavuttaa hyviä tuloksia.

Lopetegui ei suostunut ottamaan kantaa Raul Jimenezin tilanteeseen. Meksikolaiskärjen uskotaan mahdollisesti vaihtavan maisemaa tammikuun siirtoikkunan aikana.

– Tällä hetkellä haluamme keskittyä siihen, että tuomme seuraan uusia pelaajia. Edellisessä ottelussa Jimenezillä oli mahdollisuus saada peliaikaa, mutta eri syistä hän ei pelannut. Meillä on valtava määrä otteluita edessämme, joka tarkoittaa sitä, että jokaisen pelaajan on oltava valmiina.

Lähde: Birmingham Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga