Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Ei mitään palaa: Manchester City lähetti Chelsean laulukuoroon FA Cupissa

Riyad Mahrez
AOP

Manchester City ei jättänyt Chelsealle nokan koputtamista FA Cupissa sunnuntaina. Selkeät 4-0 lukemat puhuvat omaa kieltään joukkueiden välisestä tasoerosta.

Manchester City ja Chelsea kohtasivat sunnuntaina toistamiseen viikon sisällä. Joukkueet ottivat toisistaan mittaa viime tiistaina Stamford Bridgellä, jolloin City oli parempi lukemin 0-1.

Sunnuntaina Graham Potterin ryhmälle tarjoutui mahdollisuus revanssiin, mutta Pep Guardiolan suojatit näyttivät jälleen tasonsa. Citizens marssi FA Cupin ottelussa selvään 4-0 voittoon Bluesin jäädessä pelillisesti täysin jyrän alle.

Lontoolaiset saivat 90 minuutin aikana vain yhden laukauksen maalia kohti ja omassa päässä tapahtuneet virheet osoittautuivat ratkaiseviksi.

City oli tappavan tehokas, vaikkei sen tarvinnut edes näyttää parastaan. Guardiolan taktiikka toimi jälleen täydellisesti ja kahdesti maalinteossa onnistunut Riyad Mahrez oli joukkueensa sankari.

City-manageri ylisti pelin jälkeen algerialaishyökkääjän otteita.

– Mahrez oli loistava. Hän auttoi meitä todella paljon ja oli yksi voittomme avaintekijöistä. Vapaapotkusta syntynyt osuma oli ilmiömäinen. Hän on harjoitellut todella hyvin ja ansaitsi paikkansa avauksessa. Kova työnteko näkyy hänen otteissaan ja hänellä riittää laatua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut