Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Gareth Balen mahtava ura päätökseen: “Tunnen itseni äärimmäisen onnekkaaksi”

Gareth Bale
AOP

Gareth Bale ilmoitti maanantaina peliuransa päättymisestä. Walesilaishyökkääjän viimeiseksi seuraksi jäi MLS-joukkue Los Angeles FC.

Brittein saarten lahjakkaimpien pelaajien joukkoon kuulunut Gareth Bale ripustaa nappulakenkänsä naulaan.

Walesilainen jätti viime kesänä Real Madridin ja siirtyi MLS:ään Los Angeles Galaxyn paitaan. Pelit Pohjois-Amerikassa loppuivat kuitenkin lyhyeen, kun mies päätti maineikkaan peliuransa.

Realin ja LAFC:n lisäksi Bale ehti pelata myös Southamptonin ja Tottenhamin riveissä, jossa hän nousi nousi suuren yleisön tietoisuuteen.

– Tarkan harkinnan jälkeen olen päättänyt lopettaa ammattilaisurani seura, -sekä maajoukkuetasolla, Bale kirjoitti.

– Tunnen itseni äärimmäisen onnekkaaksi, sillä olen  voinut toteuttaa unelmani rakastamani pelin parissa. Jalkapallo on tarjonnut minulle joitain elämäni upeimmista kokemuksista.

– Nämä muistot säilyvät mukanani aina, eikä niitä ole mahdollista unohtaa, huolimatta siitä, mitä elämässäni tapahtuu seuraavaksi. Ensimmäisistä hetkistä Southamptonissa viimeiseen peliini LAFC:n paidassa olen tuntenut suurta ylpeyttä saadessani toteuttaa itseäni.

– Walesin paidassa 111 maaottelua on jotain, mistä en olisi uskaltanut edes haaveilla. Haluan kiittää kaikkia joukkuetovereitani ja valmentajiani tästä uskomattomasta matkasta. Erityiskiitos menee perheelleni, joka on tukenut minua aina niin hyvinä kuin vaikeinakin hetkinä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut