Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Megasiirto ei toteudu sittenkään? – “Teimme tämän selväksi Bayernille”

Yann Sommer
AOP

Kuten hyvin tiedetään Bayern Münchenin maalia vuosikausia vartioinut Manuel Neuer loukkaantui vakavasti ja on pitkään sivussa pelikentiltä. Bayern on ollut kiinnostunut Borussia Mönchengladbachin Yann Sommerista, mutta tämä vaihtoehto näyttää epätodennäköiseltä viimeisten tietojen mukaan.

Bayen Münchenin haaveet Yann Sommerin hankkimisesta vaikuttavat osoittautuneen turhiksi. Kokeneen sveitsiläisen sopimus on päättymässä kesällä ja hänen tulevaisuudellaan on spekuloitu paljon saksalaismediassa.

Miestä on linkitetty ahkerasti Bayerniin, joka kärsii tällä hetkellä maalivahtivajeesta. Bundesliigan jättiläisen monivuotinen kassari Manuel Neuer mursi jalkansa, eikä hänen uskota pelaavan enää tämän kauden aikana.

Bayernilla on riveissään kolme bundesliigaottelua tällä kaudella pelannut Sven Ulreich ja seuran akatemiasta nostettu Johannes Schenck. Kumpaankaan maalivahtiin ei kuitenkaan tunnu löytyvän luottoa, joten verkot on heitetty vesille.

Sommerin mahdollinen hankinta on ollut tapetilla jo tovin, mutta Borussia Mönchengladbachin urheilutoimenjohtaja, Roland Virkus, tyrmää nämä haaveet.

– Me emme aio luopua Sommerista. Teimme tämän selväksi Bayernille.

Virkusin kommenttien myötä Bayernin on todennäköisesti suunnattava katseensa muualle. On kuitenkin suhteellisen epätodennäköistä, että joukkue saa hankittua nimekästä torjujaa tammikuun siirtoikkunan aikana.

Lähde: Goal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset