Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Real Madridin supertähti seuraamassa Cristiano Ronaldon jalanjälkiä?

Kylian Mbappe, Eden Hazard
AOP

Eden Hazardin ura Real Madridissa vaikuttaa olevan vaakalaudalla. Miehen tulevaisuudesta on esitetty runsaasti erilaisia arvioita, mutta mitään konkreettista ei ole vielä tapahtunut. Viimeisten rapottien mukaan Hazard saattaisi olla siirtymässä saudiarabialaisen Al-Nassrin riveihin.

Real Madridissa pahasti sivuraiteille joutuneen Eden Hazardin uran huhutaan jatkuvan mahdollisesti muualla. Saudi-Arabian liigassa pelaava Al-Nassr ehti juuri hankkia Cristiano Ronaldon riveihinsä, mutta seuran uutisoidaan hamuavan lisää tähtiloistoa riveihinsä.

Nyt huhut kertovat, että katseet ovat kohdistuneet Hazardiin, jonka ura on luisunut alamäkeen Santiago Bernabeulle siirtymisen jälkeen. Belgialainen nousi Chelseassa yhdeksi maailman valovoimaisimmista hyökkäyspään pelaajista, mutta elämä Espanjanssa ei ole sujunut toivotulla tavalla.

Miehen tämänhetkinen sopimus on voimassa vuoteen 2024 asti, mutta ovi saattaa käydä jo huomattavasti aiemmin.

Paljon tulee riippumaan siitä, minkälaisen jäljen peliurastaan Hazard haluaa jättää. Real Madridin penkillä istuminen takaa luonnollisesti valtavat ansiot, mutta uusi alku muualla saattaisi tehdä hyvää urheillullisesta näkökulmasta ajateltuna.

Al-Nassrin lisäksi Hazardin kintereillä on ollut myös liuta eurooppalaisia huippuseuroja, joten aika näyttää mitä hänen kohdallaan tapahtuu.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset