Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Tottenham joutumassa pettymään – Bundesliigan sensaatio jäämässä Saksaan: “Emme aio myydä parhaimpia pelaajiamme mistään hinnasta”

Randal Kolo Muani
AOP

Eintracht Frankfurtin Randal Kolo Muani on noussut vahvojen otteidensa ansiosta usean suurseuran kiinnostuksen kohteeksi. Saksalaisjoukkueesta kuitenkin vakuutetaan, ettei mies ole myynnissä edes valtavalla hintalapulla.

Valioliigaseura Tottenham Hotspur on joutumassa pettymään, sillä lontoolaisten siirtokohde Randal Kolo Muanin hankinta on osoittautumassa mahdottomaksi.

Eintracth Frankfurt tiedottaa, että pelaaja ei ole myynnissä tammikuussa, vaikka hänestä tarjottaisiin 100 miljoonan euron siirtokorvaus.

Spurs on yksi monista joukkueista, jotka ovat olleet viime aikoina 24-vuotiaan ranskalaisen kintereillä.

Kolo Muani on sopeutunut Bundesliigaan upeasti ja iskenyt tämän kauden aikana 5 viisi maalia ja antanut 10 maalisyöttöä. Mies on esiintynyt myös Mestarien liigassa kahdessa ottelussa.

Kolo Muanin hyvät otteet eivät jääneet huomaamatta myöskään Les Bleusin päävalmentajalta, Didier Deschampsilta.

Chistopher Nkunkun loukkaantumisen myötä Kolo Muanille aukesi paikka Ranskan MM-kisaryhmässä. Kolo Muani olikin todella lähellä nousta MM-finaalin ratkaisijaksi karattuaan läpiajoon jatkoajan viime hetkillä. Emiliano Martinezin ilmiömäinen torjunta kuitenkin esti miehen aikeet.

Frankfurtin urheilutoimenjohtaja, Markus Krosche, kommentoi hyökkääjän saatavuutta seuraavasti:

– 100 miljoonaa euroa ei olisi riittävästi Kolo Muanista. Olemme tehneet erittäin selväksi, ettemme aio myydä parhaimpia pelaajiamme mistään hinnasta.

Lähde: The Boot Room

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset