Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

RB Leipzigin tähdeltä suoraa vihjailua FC Barcelonan suuntaan: “Se olisi upeaa”

Dani Olmo
AOP

RB Leipzigin hyökkääjä Dani Olmo myöntää haluavansa pelata jossain vaiheessa kotimaassaan Espanjassa. Miehen hyvät esitykset ovat herättäneet viime vuosina kiinnostusta ympäri Eurooppaa.

Bundesliigajoukkue RB Leipzigin riveissä pelaava Dani Olmo on noussut yhdeksi Espanjan maajoukkueen tärkeimmistä pelaajista debytoituaan La Rojan paidassa vuonna 2021.

Olmon urapolku ei ole kulkenut kaikkein tavanomaisimman kaavan mukaan, sillä keskikenttäpelaaja jätti kotimaansa ja muutti Kroatiaan 16-vuotiaana. Espanjalainen teki ammattilaisdebyyttinsä Dinamo Zagrebin paidassa vuonna 2015.

Matka jatkui Saksan Bundesliigaan ja Leipzigin riveihin viisi vuotta myöhemmin. Näin ollen espanjalainen ei ole toistaiseksi vielä pelannut kotimaassaan ainuttakaan ammattilaisottelua.

– Minun sopimukseni on voimassa vuoteen 2024 saakka, joten tällä hetkellä keskityn ainoastaan tuleviin otteluihimme, Olmo kertoo.

– Me olemme mukana kolmessa eri kilpailussa, joten panosta riittää. Jalkapallossa asiat muuttuvat kuitenkin nopeasti, mutta minulla on ihmisiä, jotka hoitavat asioita puolestani. Näin ollen minun tehtäväni on keskittyä vain pelaamiseen.

– Haluan palata jossain vaiheessa Espanjaan. Se olisi upeaa, sillä perheeni ja ystäväni asuvat siellä. Pelasin kuusi vuotta Barcelonassa ollessani nuorempi. Kaupunki on minulle kuin toinen koti.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset