Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Aston Villa entisen Arsenal-pelaajan kintereillä

Matteo Guendouzi
AOP

Aston Villan manageri, Unai Emery, haluaa lähteiden mukaan hankkia Matteo Guendouzin. Kaksikko on toisilleen tuttu Arsenalista ja lähteiden mukaan espanjalaisvalmentaja on jo ottanut pelaajaan yhteyttä.

Unai Emery astui Aston Villan puikkoihin loppukaudella Steven Gerrardin saatua potkut. Emery on tulonsa jälkeen pystynyt korjaamaan Villan pelaamisen ongelmakohtia ja tuloksetkin ovat parantuneet valmentajavaihdoksen myötä.

Tehtävää silti luonnollisesti riittää ja espanjalaisvelho haaveilee lähteiden mukaan uusista hankinnoista. Joukkueen uutisoidaan olevan erittäin lähellä Alex Morenon hankintaa Real Betisistä, mutta tämä ei näytä riittävän Emerylle.

Arsenalin Mohamed Elneny on ollut myös miehen tutkassa, mutta mitään konkreettista ei ole vielä tapahtunut. Emeryn kerrotaan olevan lähellä Matteo Guendouzin hankkimista Olympique Marseillesta.

Ranskalaisen uutisoidaan olevan saatavilla noin 30 miljoonan euron siirtosummalla. Guendouzin kerrotaan keskustelleen Emeryn kanssa mahdollisesta siirrosta, mutta Marseille ei todennäköisesti ole kovinkaan halukas päästämään yhtä parhaimmista pelaajistaan lähtemään.

Emery ja Guendouzi tekivät aiemmin yhteistyötä Arsenalissa ja vaikka tuolloin pelajaan esitykset jättivätkin toivomisen varaa Emery näkee 23-vuotiaassa keskikenttäpelaajassa runsaasti potentiaalia.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset