Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Tottenham kiinnostunut Belgian maajoukkuemiehestä – Chelsea jäämässä nuolemaan näppejään?

Leandro Trossard
AOP

Brightonin Leandro Trossard on ollut huikeassa iskussa tällä kaudella. Belgialaisen on uskottu olevan lähtökuopissa jo pidemmän aikaa ja viimeisimpänä häntä on linkitetty Tottenham Hotspuriin.

Antonio Conten valmentama Tottenham Hotspur tavoittelee lähteiden mukaan Leandro Trossardia. Brightonin pelaajan on uskottu jo pidemmän aikaa olevan vaihtamassa maisemaa ja mahdollisen siirron uskotaan tapahtuvan tammikuun aikana.

Brighton on hyvin tietoinen Spursin kiinnostuksesta pelaajaansa kohtaan, mutta Seagullsin kanta ei ole julkisesti tiedossa.

Belgian maajoukkuemies jätettiin kuitenkin kokoonpanon ulkopuolelle lauantain FA Cupin ottelussa Middlesbroughia vastaan, joka loi luonnollisesti lisää vettä myllyyn.

Trossardin sopimus on päättymässä tämän kauden jälkeen, joten hän on ollut vuoden alusta vapaa neuvottelemaan muiden seurojen kanssa.

Aiemmin miehen huhuttiin olevan lähellä siirtymistä Chelseaan entisen valmentajansa, Graham Potterin, alaisuuteen, mutta tämä vaihtoehto on toistaiseksi jäänyt huhujen asteelle.

Trossard saapui Brightoniin vuonna 2019 kotimaansa Genkistä ja on noussut Amex Stadiumilla yhdeksi joukkueensa avainpelaajista. Belgialainen on esiintynyt Seagullsin paidassa yhteensä 121 ottelussa joissa on syntynyt 25 maalia ja 14 maalisyöttöä.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset