Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Juventuksen voittoputki ei vakuuta Azzurri-legendaa: “He ovat olleet suorastaan hirvittäviä”

Massimiliano Allegri
AOP

Entinen Italian maajoukkuepelaaja, Antonio Cassano, on tehnyt useaan otteeseen selväksi, ettei hän lukeudu Juventuksen Massimiliano Allegrin suosiman pelitavan kannattajiin. Cassano lataa jälleen painavan mielipiteensä Vanhan Rouvan viimeaikaisista otteista.

Juventus aloitti kautensa räpiköiden ja pelasi tuloksien valossa todella heikosti. Viime aikoina Massimiliano Allegrin ryhmä on tehnyt selkeän ryhtiliikeen ja pystynyt kerryttämään pistepottiaan kiitettävästi.

Bianconeri on tällä hetkellä kahdeksan ottelun voittoputkessa, mutta joukkueen pelillinen anti ei ole ollut italialaislegenda Antonio Cassanon mieleen. Entinen hyökkääjä ottaa hampaisiinsa myös Allegrin viimeaikaiset kommentit.

– Allegri jatkaa puhumista askel kerrallaan etenemisestä ja neljän parhaan joukkoon yltämisestä, joka on täysin vastenmielistä, Cassano lataa.

– Hän tietää varsin hyvin, että Juven materiaali on yksi Serie A:n parhaimmista, joten on selvää, että heidän täytyisi pelata Scudettosta.

– Juventuksen fanit eivät ole tyhmiä. Aggressiivisuudella ja yritteliäisyydellä ei ole mitään merkitystä, jos joukkue pysty hallitsemaan pelitapahtumia edes kotikentällään.

– Ihmiset sanovat, että Juve on palannut. Palannut mihin? Keskikertaisuuteenko? He ovat olleet suorastaan hirvittäviä, jopa pienempiä seuroja vastaan.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A