Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Romelu Lukakun viimeiset valssit Interissä? – “Hän on luottavainen vireensä löytymisen suhteen”

Romelu Lukaku
AOP

Romelu Lukaku on tuskaillut pahemman kerran pelinsä kanssa palattuaan Inter Milaniin. Entinen Nerazzurri-puolustaja, Fabio Galante, paljastaa keskustelleensa Lukakun kanssa ja kertoo tämän olevan kuitenkin täynnä itseluottamusta.

Romelu Lukaku on ollut vain varjo siitä pelaajasta, joka hän oli lähtiessään Internazionalesta valtavalla siirtosummalla vuonna 2021. Belgialaisen unelmasiirto Chelseaan muuttui nopeasti täydeksi painajaiseksi hyvästä alusta huolimatta.

Hyökkääjä otettiin vielä kerran avosylin vastaan Milanossa, mutta mikään ei ole ollut entisellään. Osittain tämä johtuu luonnollisesti miehen kärsimistä lihasvammoista, mutta belgijätin vaisuutta ei voi selittää pelkästään loukkaantumisilla.

Nerazzurrin entinen pelaaja, Fabio Galante, paljasti puhuneensa hiljattain Lukakun kanssa. Galanten mukaan Lukakulla on edelleen kova luotto omiin kykyihinsä ja vakaa aikomus nousta huipputasolle.

– Puhuin Lukakun kanssa hiljattain ja hänellä on kova halu näyttää todellinen tasonsa. Hän on luottavainen vireensä löytymisen suhteen.

Tehtävää todella riittää, jos mies haluaa lunastaa puheensa. Toistaiseksi Lukaku on pelannut Interin paidassa yhteensä seitsemän ottelua tällä kaudella, joissa on syntynyt kaksi maalia ja yksi maalisyöttö.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A