Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Englannin liigacupissa jymy-yllätys: Manchester City taipui Southamptonille: “Jäimme todella kauas parhaasta tasostamme”

Pep Guardiola
AOP

Englannin liigacupissa nähtiin keskiviikkona melkoinen yllätys, kun Manchester City kompastui Southamptonia vastaan. Saints otti pelistä maukkaan 2-0 voiton Sekou Maran ja Moussa Djenepon maaleilla.

Huimassa iskussa tällä kaudella ollut Manchester City koki keskiviikkona pettymyksen, kun Southampton osoittautui lukemin 2-0 vahvemmaksi Englannin liigacupissa.

City vei odotetusti pallonhallinnan ylivoimaisesti nimiinsä, mutta Pep Guardiolan ryhmä ei pystynyt rikkomaan kuparista. Katalaani kertoi mietteitään pelin jälkeen ja antoi kehut sitkeästi taistelleelle Southamptonille.

– Parempi joukkue voitti. Meillä oli huono ilta, emmekä yltäneet parhaimpaamme. Vastustaja oli meitä edellä. Aloitimme ottelun huonosti, mutta emme reagoineet siihen vaaditulla tavalla. Voitto on aina ansaittava, myös yksittäisissä otteluissa.

– Me emme pelanneet riittävän korkealla tasolla. Jos minä saavutan jotain joukkueen peräsimessä, haluan, että tulos on oikeutettu. Southampton ansaitsi täysin jatkopaikkansa, me emme. Jäimme todella kauas parhaasta tasostamme.

City ehti voittaa vain muutamaa päivää aiemmin Chelsean näytöstyyliin FA Cupissa, mutta Southamptonia vastaan kentällä nähtiin suhteellisen haluton joukkue.

– Chelsea-peliin verrattuna ero oli valtava. Meidän täytyy vain hyväksyä tämä lopputulos ja onnitella vastustajaa.

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Muut