Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Espanjan Super Copassa riitti draamaa: Real finaaliin rangaistuspotkukilpailun jälkeen

Marco Asensio
AOP

Espanjan Super Copassa nähtiin dramaattinen taistelu keskiviikkona, kun Real Madrid ja Valencia mittelivät paremmuudestaan. Ratkaisua jouduttiin hakemaan aina rangaistuspotkukilpailusta saakka, jossa Real osoittautui vahvemmaksi.

Real Madridilla on mahdollisuus puolustaa Super Copan voittoaan tulevana sunnuntaina, kun Valencia kaatui keskiviikon välieräottelussa rangaistuspotkujen jälkeen.

Los Blancos aloitti ottelun maalinteon ensimmäinen puoliajan loppuhetkillä Karim Benzeman osuttua pilkulta. Samuel Nino kuitenkin niittasi pelin tasoihin heti toisen nelivitosen alkajaisiksi.

Lisäosumia ei nähty varsinaisella peliajalla, eikä myöskään jatkoajalla, joten ratkaisua jouduttiin hakemaan pidemmän kaavan mukaan.

Valencian Eray Cömert ja Jose Gaya missasivat omat yrityksensä, ja Los Blancos vei pilkut nimiinsä lukemin 4-2. Valkopaitojen Marco Asensio oli helpottunut voiton jälkeen.

– Tämä oli todella monimutkainen ottelu ja meillä oli vaikeuksia saada rytmistä kiinni.

– Kaikki oli pienestä kiinni, mutta nyt olemme finaalissa. Pääsemme jälleen taistelemaan yhdestä tittelistä, joka on aina tavoitteemme.

– Halusimme ratkaista tämän ottelun aikaisemmin, mutta heidän tasoitusmaalinsa sai pelimme sekaisin.

Real kohtaa sunnuntain finaalissa joko Real Betisin tai FC Barcelonan.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut