Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähtölaskenta käynnissä: Brightonin tähti harjoittelee erillään muusta joukkueesta

Leandro Trossard
AOP

Brightonin tähtipelaajan, Leandro Trossardin, ympärillä kuohuu. Belgialaistykki on vihjaillut lähtöhaluillaan jo aiemmin, mutta tällä hetkellä miehen jatko Amexilla alkaa näyttää lähes mahdottomalta.

Leandro Trossard ei ole toistaiseksi pelannut otteluakaan Brightonin paidassa tämän vuoden puolella. Seagullsin päävalmentaja, Roberto De Zerbi, kertoi aikaisemmin, että Trossard oli jättänyt ilman lupaa joukkueharjoitukset väliin, jonka takia hän ei pelaa lauantaina Liverpoolia vastaan.

Belgialaistaiturin agentti, Josy Comhair, avautui suojattinsa tilanteesta.

– Ennen MM-kisoja Brighton suunnitteli pitävänsä Trossardista kiinni. Tämä ei kuitenkaan näytä enää todennäköiseltä, sillä osapuolet eivät ole päässeet sopuun keskenään. Trossard on myös ilmaissut halunsa ottaa seuraava askel urallaan.

– MM-kisojen jälkeen, Trossard riitaantui harjoituksissa joukkueen toisen pelaajan kanssa vähäpätöisestä asiasta. Tämän jälkeen manageri ei ole enää puhunut hänelle, joka ei ole tietenkään hyvä asia ryhmähengen tai suoritustason kannalta.

– Trossard oli avauksessa Southamptonia ja Arsenalia vastaan, mutta joutui penkille Evertonia vastaan, eikä päässyt kentälle lainkaan. Manageri kertoi pelin jälkeen Leandrolle, että hänen on jatkossa harjoiteltava itsenäisesti.

– Viime maanantaina manageri nöyryytti Leandroa muun joukkueen edessä ja ilmoitti, ettei halua enää nähdä häntä. Tälläinen käytös on täysin käsittämätöntä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset