Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Leeds Unitedin huippudiili varmistumassa tämän päivän aikana

Georginio Rutter
AOP

Leeds Unitedin kerrotaan olevan lähellä Georginio Rutterin hankintaa Hoffenheimista. Saksalaishyökkääjän uskotaan matkavan vielä tämän päivän aikana Elland Roadille.

Siirtoasiantuntija, Fabrizio Romano, tietää kertoa, että Hoffenheimin Georginio Rutter on suurella todennäköisyydellä pian Leeds Unitedin pelaaja. Kahden joukkueen kerrotaan olevan viimeistelemässsä pelaajan sopimuksen yksityiskohtia ja hänen on määrä suorittaa lääkärintarkastus tämän päivän aikana.

Kontrahdin arvon uskotaan pyörivän 28 miljoonan euron kieppeillä, mutta se saattaa nousta 40 miljoonaan erilaisten lisäosien täyttyessä.

Leedsin fanit ovat vaatineet seuran johtoportaalta uusia hankintoja varsin ohueen hyökkäyskalustoon. Patrick Bamford ja Luis Sinisterra ovat kärsineet vammoista, joten pääasiallinen maalintekovastuu on jäänyt yksinään Rodrygon harteille.

Brassi on tehnyt oman osuutensa mättämällä 10 maalia, mutta on selvää, että lisävahvistuksia tarvitaan.

Rutter on osunut tällä kaudella vasta kaksi kertaa, mutta Elland Roadilla uskotaan hänen tehojensa löytymiseen.

Nuorukainen on tällä kaudella tehnyt Bundesliigassa eniten onnistuneita ohituksia (32) räjähtävän lähtönopeutensa avulla. Vasta 20-vuotiaan pelaajan suoritustaso saattaa luonnollisesti ailahdella, mutta hänen varaansa tullaan laskemaan Jesse Marschin miehistössä paljon.

Lähde: HITC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset