Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Saadaanko tätä miestä mitenkään kuriin? – “ManU voi pysäyttää Haalandin vain…”

Erling Haaland
AOP

Old Traffordilla lauantaina pelattava Manchesterin derby on ollut yksi brittimedian puhutuimmista aiheista tällä viikolla. Keskiössä on jälleen ollut Erling Haaland. Entinen valioliigapelaaja, Joleon Lescott, arvioi ManU-puolustuksen mahdollisuudet norjalaista vastaan.

Edellisessä Manchesterin derbyssä hattutempun iskenyt Erling Haaland on pelaaja, johon katseet kohdistuvat jälleen lauantaina.

Lokakuussa City ei jättänyt Unitedille mitään palaa Etihadilla marssittuaan selkeään 6-3 voittoon. Norjalainen oli mahdoton pideltävä ManU:n puolustukselle, jolla on edessään jälleen hikinen iltapäiväpuhde viikonloppuna.

Entinen City-puolustaja, Joleon Lescott, antaa oman arvionsa Unitedin toppariparin, Raphaël Varanen ja Lisandro Martinezin mahdollisuuksista Haalandia vastaan.

– Edellisessä derbyssä Varane ja Martinez yrittivät pelata kovaa Haalandia vastaan. Muistan kuitenkin muutaman tilanteen, jossa hän (Haaland) vei heitä kuin litran mittaa. Hän nauttii tuollaisesta pelistä.

– Uskon, että ManU:n puolustuksen on yritettävä toista lähestymistapaa. Heidän on analysoitava tarkkaan, mikä meni pieleen viime kerralla ja missä he voivat parantaa.

Lescott uskoo, että ainoa keino pimentää Haaland on estää häntä saamasta palloa.

– ManU voi pysäyttää Haalandin vain, jos he pystyvät häiritsemään riittävästi Cityn pelinrakentelua. Jos hän päääsee riittävästi palloon jälki on tuhoisaa.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga