Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Old Traffordilla luvassa lauantaina todellinen herkkupala – Guardiola: “Minulla on muutama idea ja ajatus”

Pep Guardiola
AOP

Valioliigassa nähdään lauantaina todellinen titaanien taisto, kun Manchester United ja Manchester City iskevät yhteen Old Traffordilla. Vierasjoukkue Cityn manageri kertoo mietteitään ennen huippukohtaamista.

Kauden ensimmäinen Manchester derby oli sinipaitaisen Cityn juhlaa, kun isännät murskasivat United peräti 6-3 Etihadilla. Kyseessä oli todellinen isät vastaan pojat ottelu, eikä joukkueiden välisestä paremmuudesta jäänyt tuolloin pienintäkään epäselvyyttä.

Joukkueet kohtaavat uudelleen lauantaina ja vaikka City on vierasasemastaan huolimatta suuri ennakkosuosikki, ovat derbyt aina oma maailmansa.

Sinipaitojen manageri, Pep Guardiola, on saanut valmennusurallaan monesti kritiikkiä tärkeistä ottelussa suosimastaan pelitaktiikasta. Katalaanilta kysyttiin minkälaisin askelmerkein hänen ryhmänsä tulee lähtemään lauantain koitokseen.

– Minulla on muutama idea ja ajatus, mutta ne ovat tietysti täysin naurettavia, Guardiola letkautti.

– En ole vielä tarkastellut juurikaan heidän pelaamistaan. Haluan tietää, millä tavalla he pelaavat kotona ja ovatko he tehneet joitain muutoksia.

– Minun täytyy perehtyä lauantaihin vielä tarkemmin. Tämän takia en ole vielä päättänyt lopullista kokoonpanoa.

Kova otteluruuhka luultavasti painaa molempien joukkueiden jaloissa, joka saattaa näkyä osittain ainakin Cityn peluutuksessa. Unitedilla on todellinen kasvojenpesun paikka, joten Red Devils lähtee varmasti parhaalla mahdollisella miehistöllään otteluun.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga