Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

ManU:lle tärkeät pisteet hurjan taistelun jälkeen – Pep Guardiola: “En välitä Valioliigasta”

Pep Guardiola
AOP

Old Traffordilla pelattu kauden toinen Manchesterin derby päättyi punaisten juhliin. Jack Grealish vei vieraat johtoon, mutta Marcus Rashfordin ja Bruno Fernandesin osumat riittivät varmistamaan voiton ManU:lle.

Manchesterin United aloitti Cityä vastaan aktiivisella otteella ja pystyi luomaan muutamia kelvollisia maalintekotilanteita. Citizens ei tuntunut saavan hyökkäyspeliään millään käyntiin. Erling Haaland pääsi laukomaan kertaalleen rangaistusalueen rajan tuntumasta, mutta Casemiro blokkasi norjalaisen vedon näyttävästi.

Toisella jaksolla Pep Guardiolan nippu otti pelistä selkeän otteen ja pakotti ManU:n syvälle omalle alueelleen. Vieraat saivat palkinnon yritykselleen tunnin kohdalla, kun Jack Grealish puski Cityn johtoon Kevin de Bruynen esityöstä.

Bruno Fernandes laukoi pelin tasoihin 78. minuutilla. Marcus Rashford oli tilanteessa selkeästi paitsiossa, mutta hänen ei katsottu vaikuttaneen peliin, joten osuma jäi voimaan.

Rashford latasi hetkeä myöhemmin Alejandro Garnachon esityöstä ottelun loppulukemat. Cityn kiri jäi puolittaiseksi ja Haaland jäi täysin pimentoon ManU:n puolustuksen kovassa puristuksessa.

Guardiola antoi pelin jälkeen suhteellisen kryptisiä kommentteja.

– En välitä Valioliigasta, tai  Carabao Cupista. Me emme voi voittaa. Olen kiinnostunut pelaamisemme tasosta. Esiinnyimme tänään hyvin, mutta se ei riittänyt kovaa vastustajaa vastaan.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga