Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpoolille ruma tappio Brightonin vieraana: Kloppin asema uhattuna? – “Otan tästä syyt niskoilleni”

Jürgen Klopp
AOP

Liverpoolin vaikeudet saivat jatkoa lauantaina, kun vahvaa kautta pelaava Brighton antoi merseysideläisille tukkapöllyä lukemin 3-0. Ottelun maaleista vastasivat kahdesti osunut Solomon March ja Danny Welbeck.

Brighton oli tyly isäntä Liverpoolille Valioliigan lauantain kamppailussa. Jürgen Kloppin miehistö onnistui laukomaan vain kahdesti koko pelin aikana kohti Brightonin maalia, eikä ottelun paremmasta joukkueesta ollut missään vaiheessa epäselvyyttä.

Ensimmäinen puoliaika päättyi maalittomana, mutta kotijoukkue meni menojaan toisella jaksolla Solomon Marchin kahden maalin myötä. Danny Welbeck iski viimeisen naulan Poolin arkkuun 81. peliminuutilla, jonka myötä ottelu oli täysin taputeltu.

Liverpool kärsi jo kauden kuudennen tappionsa Valioliigassa. Tällä hetkellä joukkue on sarjataulukossa yhdeksännellä sijalla seitsemän pistettä viimeistä Mestarien liigan paikkaa hallussaan pitävästä Newcastlesta.

Anfieldillä ei olla yleensä sorruttu hätäilyyn, mutta jotain on pian tapahduttava, jos Klopp haluaa pitää työpaikkansa joukkueen peräsimessä.

Saksalaismanageri antoi tappion jälkeen reilut kehut vastustajalle ja analysoi omiensa otteita.

– Brighton pelasi uskomattoman ottelun ja oli meitä selkeästi edellä. Onnittelut heille, mutta me teimme heidän pelaamisestaan turhan helppoa.

– Yritimme tähän otteluun hieman erilaista lähestymistapaa, mutta se ei tuottanut tulosta. Suurin ongelma on kuitenkin se, että häviämme jatkuvasti kaksinkamppailut kriittisillä alueilla. Otan tästä syyt niskoilleni.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga