Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Liverpool, Newcastle ja Barcelona kilpailevat Wolvesin portugalilaistähdestä

Ruben Neves
AOP

Liverpool on lähteiden mukaan kiinnostunut Wolverhampton Wanderersin Ruben Nevesistä. Portugalilaisen ei uskota allekirjoittavan uutta sopimusta Molineux’lle.

Ruben Nevesin nykyinen pahvi on voimassa seuraavat puolitoista vuotta. Taitavaa keskikenttäpelaajaa ollaan yhdistetty pidemmän aikaa FC Barcelonaan, mutta toistaiseksi mitään ei olla lyöty lukkoon.

Jürgen Klopp on aiemmin sanonut, ettei Liverpool tule tekemään Cody Gakpon hankinnan jälkeen muita kauppoja enää tämän siirtoikkunan aikana. Saksalaismanagerin mieli vaikuttaa kuitenkin viimeaikaisten surkeiden tulosten myötä.

Viimeisten raporttien mukaan Liverpool harkitsee nyt Nevesin hankinnan järkevyyttä. Joukkue on kirjoitushetkellä sarjan yhdentenätoista, joten tähänastista kautta ei voi missään mielessä pitää onnistuneena.

Yksi Poolin ongelmakohdista on ollut keskikenttä. Lauantaisen Brighton-ottelun jälkeen Jordan Hendersoniin ja Fabinhoon kohdistui voimakasta kritiikkiä. Nevesin uskotaan pystyvän tuomaan helpotusta tälle osa-alueelle.

Helpolla hänen mahdollinen hankintansa ei tule kuitenkaan onnistumaan, sillä Barcelonan lisäksi ainakin Newcastle on pelaajan kintereillä. Liverpoolilla on aina vetovoimaa, mutta tällä hetkellä joukkue rämpii niin syvällä, että Nevesin mietteitä on vaikea arvioida.

Newcastle pelaa loistavaa kautta ja on kirjoitushetkellä Valioliigan neljännellä sijalla.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset