Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

FC Barcelona harkitsee entisen hyökkääjänsä hankintaa? – Ura luisumassa sivuraiteille Stamford Bridgellä

Pierre-Emerick Aubameyang
AOP

FC Barcelonan uutisoidaan harkitsevan Pierre-Emerick Aubameyangin tuomista takaisin Camp Noulle. Chelseaan siirtynyt gabonilaishyökkääjä ei ole pystynyt toistaiseksi vastaamaan odotuksiin Stamford Bridgellä.

Viimeisten huhujen mukaan FC Barcelona on valmis hankkimaan Pierre-Emerick Aubameyangin Chelseasta. Gabonin maajoukkuemies ei ole noussut Bluesissa sellaiseen asemaan, jota häneltä odotettiin.

Chelsean tuoreet hankinnat Joao Felix ja Mykhaylo Mudryk tulevat suurella todennäköisyydellä rajoittamaan Aubameyangin peliaikaa. Entisen Arsenal-maalitykin kerrotaankin nyt harkitsevan muita vaihtoehtoja uransa kannalta.

Hyökkääjä on toistaiseksi onnistunut tekemään vain yhden maalin tämän kauden aikana, joka on luonnollisesti kova pettymys valtaviin odotuksiin nähden. Chelsean uutisoidaankin olevan valmis kuuntelemaan tarjouksia pelaajastaan.

FIFA:n säännöt saattavat kuitenkin vesittää siirron, sillä ’’Auba’’ on ehtinyt jo edustaa Barcelonaa tämän kauden aikana, jonka myötä uudelleenrekisteröinti saattaisi osoittautua monimutkaiseksi.

Myöskään Blaugranan managerin, Xavi Hernandezin, kannasta ei ole selvyyttä.

Totuuden nimissä on sanottava, että Auabameyangin paluu Barcaan vaikuttaa suhteellisen epätodennäköiseltä.

33-vuotias pelaaja on tällä hetkellä kaukana parhaista päivistään ja Barcelonan hyökkäyspeli on rullannut viime aikoina mallikkaasti Robert Lewandowskin johdolla.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset