Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU-legenda kertoi mielipiteensä Arsenalin mestaruusmahdollisuuksista: “He eivät tule voittamaan liigaa”

Gary Neville
AOP

Entinen Manchester United-kapteeni, Gary Neville, ei usko Arsenalin mestaruusmahdollisuuksiin. Neville uskoo, että hallitseva mestari City nostaa jälleen pyttyä keväällä ja povaa Unitedin nousevan toiselle sijalle.

Arsenalin uskomaton tuloskunto tuntuu vain jatkuvan. Mikel Artetan miehistö on ollut yksi koko Euroopan vakuuttavimmista joukkueista tällä kaudella, ja johtaa Valioliigaa täysin ansaitusti.

Gunners kasvatti eroaan sarjakärjessä viikonloppuna voittamalla Tottenhamin, kun samaan aikaan toisena oleva Manchester City hävisi Old Traffordilla ManU:lle.

Arsenal ei ole voittanut Valioliigaa sitten 2000-luvun alkuvuosien, mutta tällä kaudella lontoolaisten mestaruusmahdollisuudet näyttävät pitkästä aikaa todellisilta. Entinen Manchester United puolustaja, Gary Neville, ei kuitenkaan usko Tykkimiesten vireen kestävän loppuun asti.

– Tiedän, että tämä ärsyttää monia Arsenalin kannattajia, mutta he eivät tule voittamaan liigaa. Manchester City juhlii mestaruutta ja United nousee toiselle sijalle.

– Toivoisin mielummin, että Arsenal voittaisi ennen Cityä, koska se olisi mahtava asia Valioliigan kannalta. City on repinyt viimeisen viiden vuoden aikana kaulaa Liverpooliin nähden, joten Arsenalin mestaruus olisi suuri asia sarjan markkina- ja viihdearvojen kannalta.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga