Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valtavan määrän rahaa kesällä käyttäneen West Hamin kaudesta muodostumassa pannukakku – Tässäkö David Moyesin mahdollinen korvaaja?

David Moyes
AOP

West Hamin kausi on sujunut toistaiseksi täysin penkin alle. Joukkueen päävalmentajana toimiva David Moyes on huhujen mukaan potku-uhan alaisena ja spekulointi hänen seuraajastaan käy kuumana.

Valtavan määrän rahaa kesällä käyttänyt West Ham United rämpii syvällä. 19 pelattua ottelua ja 15 pistettä kertovat omaa kieltään lontoolaisten vaikeuksista viheriön puolella.

Hammers on voittanut vain neljä peliä ja maalierokin on rumasti kymmenen osuman verran pakkasella. Joukkueen managerin, David Moyesin, tulevaisuudella on spekuloitu brittimediassa ja miehen uskotaan menettäneen täysin seurajohdon luottamuksen huonojen tulosten seurauksena.

Moyesin seuraajaksi on esitetty monia nimiä, mutta viimeisimpänä esiin on noussut Rafael Benitez. Espanjalainen on ollut ilman työtä vuoden päivät lähdettyään Evertonista kohun saattelemana.

Kokenut Benitez on kokemistaan kolhuista edelleen arvostettu valmentaja Englannissa. Espanjalaistaktikolla on vyöllään yli 500 valioliigaottelua Liverpoolin, Evertonin, Newcastlen ja Chelsean peräsimessä.

Jos Beniteziä ei saada tuotua Lontooseen Hammersin kerrotaan harkitsevan tehtävään myös Nuno Espirito Santoa, joka valmentaa tällä hetkellä Saudi-Arabian liigassa pelaavaa Al-Ittihad Clubia.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga