Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

La Liga

Lähde: Real Madrid-ikoni jäämässä sittenkin Bernabeulle – Seura tarjoamassa vuoden mittaista jatkosopimusta

Nacho Fernandez
AOP

Real Madridin puolustaja, Nacho Fernandez, on lähteiden mukaan jäämässä Santiago Bernabeulle. Valkopaitoja juniori-ikäisestä asti edustanut puolustaja on jäänyt vuosi toisensa jälkeen pienemmälle vastuulle. Seuran kerrotaan kuitenkin haluavan pitää miehestä kiinni ainakin toistaiseksi.

Nacho Fernandezin tulevaisuus Santiago Bernabeulla on ollut pitkään kysymysmerkki. Siirtohuhujen ympäröimän espanjalaisen nykyinen pahvi on umpeutumassa kesällä. Viimeisten raporttien mukaan Nacholle ollaan kuitenkin tarjoamassa vuoden mittaista jatkosopimusta.

Kulttiasemaan seurassa nousseen pelaajan minuutit ovat pienetyneet vuosi vuodelta ja Antonio Rüdigerin saapuminen on syönyt Nachon vastuuta entisestään. Useamman Serie A:ssa pelaavan joukkueen on huhuttu olleen monipuolisen pakin kintereillä, mutta toistaiseksi lähentelyt ovat jääneet huhujen asteelle.

Laadukkuutensa useaan otteeseen todistanut Nacho on jäänyt rotaatiopelaajan rooliin, mutta osoitti jälleen arvonsa Copa del Reyn ottelussa Villarrealia vastaan. Mies oli jatkuvasti oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja hoiti oman leiviskänsä mallikkaasti.

Espanjan maajoukkeuessa 22 A-maaottelua pelannut Nacho on omimmillaan keskuspuolustajan roolissa, mutta pystyy operoimaan tarvittaessa sekä oikeana tai vasempana laitapuolustajana.

Realin puolustuslinja ei ole juurikaan vakuuttanut tällä kaudella, joten Nacholle voidaan povata suurempaa vastuuta, jos hän päättää jatkaa Carlo Ancelottin alaisuudessa.

Lähde: Football Espana

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga