Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Wanda Metropolitanolla tuulee: Tämä mies korvaamassa Diego Simeonen?

Luis Enrique
AOP

Diego Simeonen aika Atletico Madridissa on ollut menestyksekäs. Argentiinalaiskoutsi on nostanut Colchonerosin vakavasti otettavaksi mestariehdokkaaksi yhdessä Realin ja FC Barcelonan kanssa. Viimeisten raporttien mukaan ’’El Cholo’’ saattaa kuitenkin olla vaihtamassa maisemaa.

Diego Simeonen uutisoidaan olevan mahdollisesti jättämässä Atletico Madrid taakseen yhteisen 11 vuoden jälkeen. Simeone on nostanut Rojiblancosin pitkän vaikean ajanjakson jälkeen Euroopan huipulle.

Atletico on ainoa seura, joka on pystynyt horjuttamaan Real Madridin ja FC Barcelonan valta-asemaa La Ligassa. Simeonen alaisuudessa Atletico on juhlinut muun muassa kahteen otteeseen Espanjan mestaruutta, kertaalleen Espanjan Cupia sekä kahdesti Eurooppa-liigan voittoa.

Simeonen iskostama pelityyli on juurtunut Atleticon selkärankaan ja hänen luomansa henki on paikoitellen sytyttänyt Wanda Metropolitanon liekkeihin. Nyt argentiinalaisen uskotaan kuitenkin olevan lähellä laukkujensa pakkaamista.

Tämän kauden raportoidaan olevan kriittisessä asemassa Simeonen jatkon kannalta. Seuran kerrotaan aloittaneen jo korvaavan valmentajan kartoittamisen ja esille on noussut useita nimiä.

Viimeisimpänä Colchonerosiin ollaan linkitetty Luis Enriqueta, joka jätti työnsä Espanjan maajoukkueen peräsimessä pettymykseen päättyneiden Qatarin MM-kisojen jälkeen.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga