Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Saksan Bundesliiga palasi tauolta! – sarjakärki oli helisemässä

Andre Silva RB Leipzig
AOP

Saksan Bundesliigassa käynnistettiin perjantaina tämän kauden 16. ottelukierros. Saksassa pidettiin pitkä maajoukkuetauko Qatarissa pelattujen MM-kisojen takia. Perjantaina sarja jatkui Leipzigissä, kun sarjan parhaimpiin kotijoukkueisiin lukeutuva Red Bull Leipzig isännöi sarjan kestomenestyjä Bayern Munchenia. MM-kisojen aikana Leipzig pelasi neljä harjoitusottelua ja näistä kolme päättyi joukkueen voittoon.

Marco Rosen valmentama Red Bull Leipzig nousi kotiottelussaan Bayern Munchenia vastaan hienoon tasapeliin. Saksan Bundesliigan kaksi kärkipään joukkuetta jakoivat pisteet 1-1 -tasapelillä.

Ottelun avausjaksolla vierasjoukkue oli terävämpi ja onnistui kaksi maalia tekemään. Ensimmäinen osuma hylättiin paitsiona, mutta Eric Maxim Choupo-Motingin tekemää 1-0 -maalia ei enää kukaan vienyt pois. Toisen jakson Leipzig aloitti vahvasti ja saikin tasoitusmaalin todella nopeasti, kun 31-vuotias laitapuolustaja Marcel Halstenberg naulasi viidestä metristä pallon ohi Bayernin maalilla debytoineen Yann Sommerin.

Toisella jaksolla kotijoukkue oli todella aggressiivinen ja oli lähellä jopa voittaa ottelun, mutta ottelussa päädyttiin kaikesta huolimatta 1-1 -tasapeliin.

Bayern jatkaa sarjan kärjessä 35 pistettä keränneenä, mutta eroa sarjassa toisena olevaan Freiburgiin on vain viisi pistettä ja joukkueella on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Valioliigassa toisena olevan Manchester Cityn kohtaava RB Leipzig säilytti Bundesliigassa kolmannen sijan. Leipzigillä on koossa 29 pistettä 16 pelatun ottelun jälkeen.

Taistelu neljästä parhaasta sijasta käy kuumana, sillä Borussia Dortmund on sarjassa kuudentena ja vain kaksi pistettä Frankfurtia perässä, joka on neljäntenä 27 pisteellään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga